Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Trots Alphen Huldigt Olympische Kampioen Arvin Slagter En Andere Topsporters

Trots Alphen Huldigt Olympische Kampioen Arvin Slagter (en Andere Topsporters)

Trots Alphen aan den Rijn Huldigt Haar Olympische Helden

Op donderdag 8 september 2023 organiseerde de gemeente Alphen aan den Rijn een feestelijke huldiging voor haar Olympische kampioen Arvin Slagter en andere topsporters uit de regio. Het evenement vond plaats op het Stadhuisplein en werd bijgewoond door een grote menigte enthousiaste inwoners.

Huldiging Arvin Slagter

Arvin Slagter, Alphenaar in hart en nieren, behaalde tijdens de Olympische Spelen in Tokio 2020 een gouden medaille op het onderdeel BMX freestyle. Deze prestatie leverde hem de titel 'Olympisch kampioen' op, een titel die hij met trots draagt.

Tijdens de huldiging werd Arvin toegesproken door burgemeester Liesbeth Spies, die hem feliciteerde met zijn geweldige prestatie. Ook kreeg hij een speciaal aandenken aan zijn Olympische overwinning, een gouden medaille met daarop zijn naam en prestatie gegraveerd.

Huldiging Andere Topsporters

Naast Arvin Slagter werden ook andere topsporters uit de regio gehuldigd. Zij hebben allen op hun eigen manier bijgedragen aan het sportieve succes van Alphen aan den Rijn. Onder hen waren onder andere:

  • Roos Zwetsloot, paralympisch kampioene op het onderdeel wielrennen
  • Sam van der Want, Nederlands kampioen op het onderdeel hardlopen
  • Lisa van Dam, Nederlands kampioene op het onderdeel judo

Feestelijke Afsluiting

De huldiging werd afgesloten met een feestelijk samenzijn op het Stadhuisplein. De aanwezigen genoten van muziek, hapjes en drankjes, en hadden de gelegenheid om de gehuldigde sporters te ontmoeten en te feliciteren.

De huldiging was een blijk van waardering voor de prestaties van deze topsporters en een teken van trots voor de gemeente Alphen aan den Rijn. Het evenement onderstreepte de belangrijke rol die sport speelt in de Alphense gemeenschap, en inspireerde inwoners om hun dromen na te jagen en hun grenzen te verleggen.


Comments