Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Huldiging Olympische En Paralympische Atleten Op Rijnplein

Huldiging Olympische en Paralympische atleten op Rijnplein

Utrechtse sporters groots onthaald

Maandag 22 augustus

Maandag 22 augustus worden de Utrechtse Olympische en Paralympische sporters groots gehuldigd op het Rijnplein. De huldiging begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek.

Tijdens de huldiging worden de sporters gehuldigd door burgemeester Sharon Dijksma en wethouder Linda Voortman. Ook is er een optreden van zangeres Maan.

De huldiging is een initiatief van de gemeente Utrecht en NOC*NSF. Met de huldiging willen zij de sporters bedanken voor hun prestaties en hen een warm welkom thuis geven.

Huldigingsprogramma

  • 19.00 uur: Inloop
  • 19.30 uur: Opening door burgemeester Sharon Dijksma
  • 19.45 uur: Huldiging Olympische sporters
  • 20.15 uur: Huldiging Paralympische sporters
  • 20.45 uur: Optreden Maan
  • 21.15 uur: Einde

Bereikbaarheid

Het Rijnplein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer 10 minuten lopen naar het plein. Ook zijn er verschillende buslijnen die stoppen bij het Rijnplein.

Voor automobilisten is er beperkte parkeergelegenheid in de omgeving van het Rijnplein. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer of op de fiets te komen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de huldiging kunt u terecht op de website van de gemeente Utrecht. Ook kunt u de gemeente volgen op social media voor updates over de huldiging.


Comments